Menu
Gildia Pióra na Patronite

(...)

sunąc palcem po mapie
jak po twej twarzy niegdyś
szukam drogi powrotnej
do swego spokoju
do miejsca gdzie sen błogi
na zawsze już
przy mej poduszce przysiądzie

1004 wyświetlenia
13 tekstów
1 obserwujący
  • Bogdan Z

    25 September 2010, 07:23

    pięknie piszesz :)

  • awatar

    24 September 2010, 22:53

    dobry zamysł, pozdrawiam