Menu
Gildia Pióra na Patronite

NIEUSTAJĄCO

stukajmy białą laską
a będzie nam
stworzone
w nas światło

szukajmy a zgubimy
maski
i znajdziemy siebie

prośmy z beznadziei
a dobre duchy
wywołają nas
do życia

29 144 wyświetlenia
523 teksty
42 obserwujących
  • fyrfle

    18 November 2015, 12:39

    Dziękuję za transfuzję wiary i optymizmu.

  • nicola-57

    9 March 2015, 13:36

    to takie nawiązanie do słów Mistrza z Nazaretu, taki tam nasz najnowszy testament...

  • Deszcz

    9 March 2015, 03:18

    te maski- prawdziwsze niż twarze...