Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez Końca

Studnia głęboka -bez dna ,
Taka jest tęsknota ma,
Licze godziny,dnie
Czekam aż zjawisz się.
Wszystko przemija wokòł,
Wspomnienia wymazuje zegar.
Pamięć z latami trace
Ale miłości do Ciebie nigdy nie zatrace,
To silniejsze od choroby,
Jakiegokolwiek uzalażnienia.
Zawsze pozostaniesz w mej głowie
Choćby do końca unicestwienia...

2780 wyświetleń
8 tekstów
0 obserwujących
  • M44G

    29 April 2013, 17:43

    :) Znacznie lepiej.

  • czarna mamba

    29 April 2013, 17:40

    hhhm masz racje Marjanie...czytam czytam i nie wiedzialam w czym rzecz:)

  • Fruwająca

    29 April 2013, 17:40

    Masz racje trzeba nanieść poprawke .Dziękuje za zauważenie błędu

  • M44G

    29 April 2013, 17:38

    To czemu cały wiersz jest napisany całymi wyrazami, a jak przychodzi kolej na najważniejsze słowo w wierszu to jest napisane skrótem? No przecież słowo " Ciebie" nie jest takie długie? Ale to Twój tekst i Twoja sprawa Droga Natalio. Pozdrawiam.

  • Fruwająca

    29 April 2013, 17:32

    Oczywiście ... Mamy tu bezpośredi zwrot do osoby ... skrót Cb oznacza Ciebie

  • M44G

    29 April 2013, 17:28

    Czyli mam rozumieć, że chodzi Ci o słowo Ciebie, czyż tak?

  • Fruwająca

    29 April 2013, 17:27

    Miłości do drugiej połówki ...

  • M44G

    29 April 2013, 17:20

    Ale miłości do Cb? Miłość do radia?