Menu
Gildia Pióra na Patronite

nawet jeśli czasem

Teksty z obrazami - nawet jeśli czasem - Cris
nawet jeśli czasem - Cris

strużką popłyną łzy
dzisiaj wiem to echo
tak pięknie jawą brzmi

to nie sny lecz miłość
w ramion serc wtuliła
zerka w okno życia

otwarta na szczęście
pielęgnuje by być
lekiem w pochmurne dni

tak bardzo chcę wierzyć
nawet gdy odejdę
ostatnią pod-różą

na zawsze będę ci
w życiu piękne chwile
chcę być jedną z nich

przezorność nie obca
tobie jednak ufam
do piersi przytulam

spoglądając w oczy
nadzieja przyświeca
jaśnieją marzenia

dzięki tej nadziei
człowiek się weseli
nawet jeśli tęskni

©Krystyna Anna Szklarczyk
07.10.2018r.

Red Rose On Rail Backlight - Free photo on Pixabay

70 254 wyświetlenia
955 tekstów
61 obserwujących
  • kukaczka

    3 December 2021, 20:50

    ..nadzieja przyświeca
    jaśnieją marzenia..
    piękne i inspirujące
    Dziękuję ❄️