Menu
Gildia Pióra na Patronite

Strażnik Raju

"Strażnik Raju"

Nie Poczęte Dzieci

Jak to jest że zabijane są
a Anioł Stróż zrasza
bramy raju ich krwią
co rano odchodzą z stąd

Świat ludzi podłych
decyzji okrada nas
z ciepła naszych dusz.

Ty Aniele mój
już wiesz i odchodzisz
bo idziemy na dno
ciągnąc za sobą
nasze własne dzieci.

Dedykowane...

Mojemu Synkowi któremu odebrano życie

i jego nienarodzonemu dzieciątku...Spoczywajcie w pokoju...

https://www.youtube.com/watch?v=By-dJBiAQ7g&feature=emb_title

52 545 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
  • Sylwia P.

    25 July 2020, 09:41

    ❤️

    od Sol 8