Menu
Gildia Pióra na Patronite

roszczenia przeszłości

stracone szanse zwiędłe ambicje
nie wypowiedziane słowa
tęsknoty niespełnione
milczenie dużo mówi

czytając między wierszami
nieodżałowane wyrzeczenia
są jak natrętne muchy
na nosie nieproszone siadają

nie odpijesz tego wodą
sentymenty na nic się zdadzą
czas nie da się cofnąć
na co nie ma się wpływu

93 740 wyświetleń
900 tekstów
21 obserwujących