Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Modlitwą powitałam poranek

Stokrotnej ciszy nie daruj mi Panie,
Zbyt wcześnie by móc zagłuszyć burzę myśli nastaną,
Jak sercu powiedzieć gdy
niemocą bólu obudzone,
Kołacze bez rytmu i taktu na zatracenie moje..
Opatul mnie jeszcze nadzieją jak kocem,
Ja szeptem Panie,
tylko o jeszcze jeden poranek - proszę...

130 924 wyświetlenia
871 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!