Menu
Gildia Pióra na Patronite

Śmierć...

Stoję w oknie
w dłoniach zaciśniętych - nóż.
serce krwawi,
łzą obmywa ciało, strumień żalu,
w kałuży bólu brodzę
i czekam...
wzrok wpatrzony w szary błękit
Dalszy bieg wydarzeń?
Co się jeszcze stanie?

Oczy zachodzą mgłą
Już blisko, niedaleko

Cisza...

słyszę łzę, puste echo bez wyrazu
To ja?!
Wśród jęków... !

Niebo...

4680 wyświetleń
29 tekstów
0 obserwujących
  • Afela

    11 April 2010, 21:28

    No cóz brak mi słów :0