Menu
Gildia Pióra na Patronite

Iść przed siebie...

Stoję
samotnie
na środku
tej pustej
polany.
Wszystko
zniszczone...
Nie ma już
dróg
ścieżek
znaków.
Muszę iść sama,
prosto
przed siebie
z podniesioną
wysoko
głową.
Zaciśnięta
pięść,
krok naprzód...

...dlaczego to takie trudne?

10 302 wyświetlenia
87 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!