Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cud... :)

Stoję przed lustrem
skąpana cała w słońcu
gdzie delikatnie sunę
po gołym brzuchu

Nie umiem nazwać
wachlarzu uczuć
kiedy otrzymałam
informację że Jesteś

Moim wyczekiwanym
najpiękniejszy cudem
na którego poczekam
jeszcze dziewięć miesięcy...

Dziękuję Mężu... :)

27.01.2021

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących