Menu
Gildia Pióra na Patronite

Płuca...

Stoję na środku
opuszczonego miejsca
gdzie nie tak dawno
słyszałam śmiech

Wymierzam palcem
wprost na Ciebie
byś nie czuł się
nigdy niepotrzebny

Jesteś powietrzem
które wypełnia płuca
przy tym mój świat
otulony w samotność...

14.06.2020

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!