Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

stoisz naprzeciw
w oczy zaglądasz
wyciągasz ręce
zaplatam
dłonie
na twojej szyi
przyciągasz mocno
i tracę głowę
kiedy
całujesz usta

Tęskniłaś ?
pytasz zdziwiony

----------------
(2009)

31 413 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
  • Es van Guard

    30 December 2021, 08:36

    Moje drugie imię to Tęsknota...
    Piękny wiersz. ❤️

    od batram