Menu
Gildia Pióra na Patronite

" (Nie)winna "

Stoi na rozstaju dróg
Tak, jak chciał Bóg
Stoi na jednej nodze
Ramionami chmury obejmuje
Czułości swoje niebu daruje
I tak...każdego dnia...
W podzięce za to, że żyje
Serce zielone jej bije
Wdzięczna...dziękuje
(Nie)winna czysta jak łza
Nadzieja trwa
Rumieni się, każdego dnia
Samotnie na rozstaju dróg
Gdzie Szatan - Gdzie Bóg
Już wie...
Z ufnością zdaje się
Na Boskie plany Te
Tak jak chce Bóg
Licząc na kolejny cud...

04.01.2021
16:21

281 886 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!