Menu
Gildia Pióra na Patronite

Koniec..

Sto spraw załatwionych
Tysiące niedokończonych
Listy nie napisane
Słowa niewypowiedziane
Marzenia niespełnione
Bo tak nadchodzi koniec
Będzie ostatnie spotkanie
Z rodziną pożegnanie
Bóg z życia cię rozliczy
Zostaniesz w głębokiej ciszy
I będziesz wspomnieniem dla ludzi
Bo nikt cię do życia nie zbudzi.

109 622 wyświetlenia
648 tekstów
56 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!