Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

stęskniona długimi latami
oczekiwania na ciebie
choć wciąż niepewnie
wciąż bardzo nieśmiało
wpuszczam cię do mego świata

dając ci przyzwolenie
na myśli moich zniewolenie

chłonąc słowa miłości
na które czekałam od zawsze
choć wciąż niepewnie
wciąż bardzo nieśmiało
otwieram me serce przed tobą

dając ci przyzwolenie
na duszy mojej zniewolenie

otulona woalem fantazji
przepełniona pragnieniem
choć wciąż niepewnie
wciąż bardzo nieśmiało
całuję twe usta namiętnie

dając ci przyzwolenie
na ciała mego zniewolenie

14 445 wyświetleń
126 tekstów
32 obserwujących
  • miramija

    9 May 2012, 13:37

    Adrianno, Jolu - dziękuję :)
    Małgosiu - wiem, juz wiem, że trzeba sobie samej zawsze zostawić cząstkę siebie... na wszelki wypadek... ale lubię to marzenie o prawidziwej, szczerej miłości, w której można się zatracić i oddać się jej bez reszty, nie zabezpieczając się... na wszelki wypadek... :) pozdrawiam :)

  • aloya

    9 May 2012, 11:50

    Mnie także, śliczny:))

  • Lumia

    9 May 2012, 11:27

    podoba mi się Twój wiersz ;)