Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 14 January 2021

Drzewa, Droga, A Ja Sam

Staram się przetrwać
Po drodze tyle drzew
Dlaczego kuszą?

Gdybyś napisała jedno czułe słowo
Zabrała z tych mrocznych odmętów
Potrząsnęła moją głową
Objęła ją ramionami zakrętów

Czy jedyne co nas różni
To że ja chcę umrzeć z Tobą
A Ty żyć ze mną?

Poczekam
Tak jak drzewa poczekają
One będą tu za sto lat
Im wszystko jedno

81 777 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • scorpion

    13 January 2021, 10:23

    Ha, ha, ha... Naprawdę zabawne ;]