Menu
Gildia Pióra na Patronite

dyplomatycznie

Teksty z obrazami - dyplomatycznie - motylek96
dyplomatycznie - motylek96

staram się nie zagadać ciszy
by krepujace język milczenie
nauczylo znosić niewygodne
uczucia

komuś innemu
nie mi

rozładowanie napiecia
przypadnie komuś innemu

135 884 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!