Menu
Gildia Pióra na Patronite

Stanąć na wieży najwyższej
I krzyczeć jak to boli!
Jak depczesz moje serce,
Zabijasz mnie powoli.
Niech świat się cały dowie
Jak mi zabrałeś wszystko;
Twój uśmiech ukochany,
Spojrzenie, ciepło, bliskość.
To wszystko, co było moje
Składasz dziś innej w darze.
Dlaczego mój Kochany
Los mnie tak mocno karze?
Wszyscy widzą, co czuję,
Ty nie chcesz oczu otworzyć.
Mieliśmy iść ręka w rękę
I razem starości dożyć.
A może widzisz, co czuję?
Tylko Cię to nie obchodzi…
Miłość rodzi się szczęściem,
A z wielkim bólem odchodzi.

/Joanna/

63 529 wyświetleń
347 tekstów
60 obserwujących
  • Nutka67

    5 April 2010, 17:44

    Dziękuję, dziękuję, dziękuję...

  • Unfabulous

    15 March 2010, 16:14

    dziękuje bardzo. mi zaś podobają się Twoje wiersze. świetne są! :) I niestety też plusika postawić nie mogę..