Menu
Gildia Pióra na Patronite

List do Mistrza (1)

Staliśmy na przeciwko.
Wpatrzeni.

Próbowałam rozpoznać Twoje imię.

Emanowała od Ciebie siła.
Milczałam.

Ładowałam baterie.

Pragnęłam, aby ta chwila nigdy się nie skończyła.
Tak bardzo potrzebowałam.

Dałeś mi więcej...

--
z serii "Listy do Mistrza"

37 448 wyświetleń
613 tekstów
13 obserwujących
  • milenka20068

    19 April 2011, 13:12

    Piękne. ;)