Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na Pomaganie

Stał i patrzył spokojnie
jak krew z niego wypływa,
gdy mu zrobił nożem w głowie
te otwory, obydwa ...

Musisz wiedzieć kochanie,
że zawsze gdy mnie ranisz
to takie myśli w mej głowie
powstają na pomaganie ...

70 784 wyświetlenia
1129 tekstów
9 obserwujących
  • Moon G

    18 March 2018, 10:10

    Ja bardziej.

  • Michaelowa

    18 March 2018, 10:01

    Ojej Misiu, tęsknię strasznie za Tb