Menu
Gildia Pióra na Patronite

Źródło... ♥️

Stałaś się źródłem
radości i troski
które przeplatają się
nawzajem z sobą

Twoje uśmiechy
małego psotnika
napędzają zatroskane
serce do działania

Urodzenie Ciebie
Córeczko to zaszczyt
ale także najtrudniejszy
egzamin z bycia mamą...

17.10.2022

52 833 wyświetlenia
691 tekstów
82 obserwujących
  • Voyage

    8 November 2022, 16:34

    ehhhh...serce mi się wzruszyło..;))

    Aniu, z serducha gratuluję , bo jestem pewien, że zdałaś wspaniale..;))

    Zostawiam pozdrówka piękne..;))

    od Pechowa_, Piętaszek, Kenzo
    • Pechowa_

      11 November 2022, 20:09

      Arti Ty Czarusiu ;))))

      Dziękuję bardzo !

      Uwierz ten egzamin to chyba będzie trwał i trwał całe moje życie ;))

      Buziaki 🥰