Menu
Gildia Pióra na Patronite

MODLITWA

staję dziś przed Tobą
mówię dziś do Ciebie
choć nie jestem dawno
ramię w twoje ramię
nie wiem gdzie podążam
nie wiem co sam robię
szukam Twego słowa
w swoich myślach błądzę
mimo że już dawno
nie słuchałem słów Twoich
modlę się do Ciebie
wierząc że me słowa
trafią dziś do Ciebie
prosić chcę o jedno
dla wszystkich i dla siebie
proszę o nadzieję
o iskrę dzisiaj proszę
co wszystkich ogrzeje

5431 wyświetleń
66 tekstów
2 obserwujących