Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 15 July 2022

Mama...

Stając się mamą
czuję na barkach
ciężar troski o Ciebie
i setki pięknych chwil

Dodające skrzydeł
które cicho unoszą
zmęczone oczy
pełne miłości

Skierowane w jedną
maleńką istotę
gdzie wszystko
inne to tylko tło...

04.05.2022

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących