Menu
Gildia Pióra na Patronite

spróbuj mi wybaczyć
twoje oczy nie są już
gromem z jasnego nieba
nie zasycha ślina
kiedy łagodnie zerkasz

i nie jestem oczarowanym
chłopczykiem z bajecznej krainy
któremu sen się wymarzył na jawie

spróbuj zrozumieć
spojrzałem dalej i pokochałem
w tobie człowieka

21 191 wyświetleń
266 tekstów
27 obserwujących
  • funeralofheart

    1 August 2016, 10:42

    A niekoniecznie, nie jestem zachłanny - samo tak wyszło :)
    dziękuję