Menu
Gildia Pióra na Patronite

Spotkanie

spotkałem cię tu

w tym dziwnym świecie.
mam ciebie
ale nie dla siebie

wirtualne życie
wirtualna przyjaźń
kim jesteś dla mnie??
kim ja dla ciebie??

spotkałem cię tu
nie widząc
nie dotykając
a jednak.........marząc

wirtualne życie
wirtualna przyjaźń
dla mnie to sen
a dla ciebie??

spotkałem cię tu
gdzie spotkam cię jeszcze
moja miła
tego nie wie nikt.........

57 805 wyświetleń
1702 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!