Menu
Gildia Pióra na Patronite

Spór

spotkał
anioł
anioła
dogadać
nie(dogadawszy)
spór
o duszę
stanowiąc
a diabeł
na to patrzy

trzeci korzysta
czyż
NIE
prawda niestety
znana
kto duszę weżnie
może diabłu
przyznana

czwarty się
wtrąciwszy
sam Piotr
z nieba
o ile
nie skalna
świętoszków
w niebie potrzeba

jak Bóg wszystkich
pomieści
do skończenia
świata
a aniołowie
wsporze
tak człek przeżył
długie lata

8197 wyświetleń
111 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!