Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bliskość

Spotkajmy się na styku naszych warg
Konających z tęsknoty

Z dziecięcą ufnością
Wtul swe ucho
W moją pierś
I Poczuj

Jak bije we mnie
Twoje serce

35 645 wyświetleń
300 tekstów
14 obserwujących
  • Malusia_035

    26 April 2021, 09:01

    Po prostu Piękne :)

    • to_tylko__ja

      26 April 2021, 13:07

      Twoje słowa jak miód na me serducho 🤗😁 dziękuję 🤗

  • kuloodporna

    24 April 2021, 00:00

    ...ooo jakie sweet.....🌼🌼🌼

    • to_tylko__ja

      24 April 2021, 18:32

      Uuuu jak miło 🤗🤗🤗🙂