Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

spójrz w moje oczy ...
odnajdziesz w nich marzenia
posłuchaj mego serca...
bije w rytm muzyki ...
muzyka miłości

8462 wyświetlenia
73 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!