Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czas

Spójrz jak dzisiaj słońce
Kładzie swe promienie
Jak niebieskie niebo
Chroni swoją twarz
To są moje myśli
Płynące ku Tobie
Spokój swój wyznaczę
Kiedy przyjdzie czas...
5.03.1999

1106 wyświetleń
9 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!