Menu
Gildia Pióra na Patronite

Fraktalna Mgławica

Spójrz gdzie się podział…
Niezwyciężonych myśli
Rozproszony wzrok
Zapomniany w tańczącym szumie jeziora

W odgłosach żabich oper się chowa

Między taflą zwierciadeł duszy
Rozkołysany wspomnieniami
Na niebezpieczny dystans motylich skrzydeł

Bez słowa
Przytulił namiętniej
Widmowe Sny Gwiazd
Wśród cichych westchnień ścian.

11 339 wyświetleń
109 tekstów
15 obserwujących
  • 18 December 2015, 17:32

    Cieszę się że Ci się podoba :)

  • 29 November 2015, 20:04

    Dziękuję za pozytywny komentarz Krysto.

  • krysta

    24 November 2015, 20:44

    ''Ostrężyna'' też czytałam...staram się nie omijać Cię. ;)

  • krysta

    24 November 2015, 20:33

    wiersz ciekawy...pozdrawiam Klaudio. :)

    ...a i ciekawe komentarze...swoją drogą dzięki za reklamę. ;))

  • 24 November 2015, 18:31

    Kto Cie tam wie...

  • 24 November 2015, 17:33

    Taka zasługa to nie powód do dumy w takim razie, skoro rywalizacja nierówna.

  • 23 November 2015, 18:44

    Podziękuję - jeśli zasłużona.