Menu
Gildia Pióra na Patronite

Droga

Spoglądajmy w jednym kierunku
Odnajdźmy naszą wspólną ścieżkę
Podążajmy nią, trzymając się za ręce
Niech jedno podnosi drugie, gdy to upadnie
Cieszmy się drobiazgami, cieszmy się sobą
Podążajmy tą drogą, szczęśliwi, razem
Aż do ostatniego kroku. Do ostatniego tchu.

403 wyświetlenia
3 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!