Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dzień, jak dzień

Splątane myśli, splątane słowa
Ciepły oddech na brudnej szybie
Trzeba zacząć wszystko od nowa
Serce, imię i miłość, która nigdy nie minie

Miły dreszcz, gdy słyszę pierwsze dźwięki
Znów śpiewam słowa naszej piosenki
Wspomnienia bolesnym echem odbite w duszy
Marzenia porannym uśmiechem spełnione w ciszy

Myśl: A gdyby raz jeszcze...
Pokochać i przytulić wreszcie
Spróbować, by potem żałować?
Co zrobić, by życia Ci nie zmarnować?

Czarne słowa na białym papierze:
"Zawsze w sercu mnie miej!"
Złote liście, na lekkim wietrze
I znów nastał ranek, dzień jak dzień...

3795 wyświetleń
43 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!