Menu
Gildia Pióra na Patronite

Powiew....

Spinam się cała
gdy spływa po ciele
zimny powiew
niepewnego jutra

Odrzucam na bok
miękką kołdrę
która otula co noc
moją nagość

Staję przed lustrem
by móc podziwiać
kolejny nowy dzień
w Twoich objęciach...

02.05.2020

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!