Menu
Gildia Pióra na Patronite

z Tobą

Spijać z Tobą
trudów pot
i słodkie słowa
w ciemną noc
w zdrowiu
i niepogodzie
w szczęściu
i nieprzygodzie

życie kroić z Tobą
na ćwiartki

27 909 wyświetleń
332 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!