Menu
Gildia Pióra na Patronite

wy(ja)śnić co nie wyjaśnione

spełnić jedną chwilę
ożywić

dziś nawet gorętsza
choć wyziębiona tęsknotą

móc pogładzić włosy
spojrzeć w oczy
przeanalizować

motyw
wszak wciąż
.......

K.A.Sz. 08.10.2016r.

70 254 wyświetlenia
955 tekstów
61 obserwujących
  • Cris

    13 October 2016, 11:41

    Dzięki Michał za zatrzymanie się na chwilę...

  • silvershadow

    11 October 2016, 10:49

    Czasem ktoś czeka a czasem jest już za późno.
    Ładny wiersz.

  • Cris

    10 October 2016, 19:12

    dlatego warto wyjaśniać, co boli...i lżej.

  • veraikon

    10 October 2016, 19:09

    Czasem to co niespełnione, boli bardziej.

  • Cris

    10 October 2016, 10:44

    bo prawdą jest, że wielu zdarzyło się rozstać bez wyjaśnień /np. nie zdążyli/, a dziś sami z sobą droczą...

  • Kamil8787

    9 October 2016, 23:18

    Takie prawdziwe :)