Menu
Gildia Pióra na Patronite

Popiół

Spalona ziemia zielenią zakwita,
nikt już nie pyta,
co wywołało ten pożogi czas.
Ja pamiętam to była iskra,
ona zniszczyła ten gęsty las.
Płonące drzewa a każde z nich,
jak wspomnienie chwil znika.
Zostaje smutek i żal,
tylko miłość nadzieją kiełkuję.
Przebija zgliszcza powstaje inny raj.

2406 wyświetleń
21 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!