Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Zdarzyliśmy się sobie "

Spacer brzegiem morza
Myśli Nasze w przestworzach
Łabędzie płynące spokojnie
My i marzenia krążące radośnie
Zdarzyliśmy się sobie...
W 'telewizorze' w tej samej wiośnie
A może to była zima - Pamiętasz?
Każdy czas jest dobry na spacer
Każdy czas jest dobry na Miłość
Dziękuję

Z myślą o Tobie...

23.03.2021
23:12

281 872 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!