Menu
Gildia Pióra na Patronite

Śnij

Śnij
marzeniami tak realnymi
że sięgniesz po więcej
byś mógł być tym
kim naprawdę
jesteś

Śnij
że kochać wciąż znaczy
coś więcej
a poczujesz jak wolne potrafi być
Twe serce

Śnij więc
tak nieprzytomnie

Śnij
o mnie…

13 131 wyświetleń
118 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!