Menu
Gildia Pióra na Patronite

To nie czas to ludzie krzywdzą nas

śnię o tym czasie
żeby go nie było

żeby mi wyrwał serce
i oddał po latach

kiedy stać będę
przed bramą jutra

bezradnie patrząc na klamkę…

83 962 wyświetlenia
973 teksty
64 obserwujących
  • onejka

    18 February 2019, 06:26

    Dzięki za tą nutkę optymizmu...kluczyk powiadasz ? może, kiedyś ;)

  • 18 February 2019, 01:38

    i na kluczyk. :D
    Bardzo ładne.
    Dobranoc. :))

  • onejka

    17 February 2019, 18:59

    W obecnej rzeczywistości to nie jest wcale zły pomysł RozaR. Jak ty na zewnątrz ha ha

  • RozaR

    17 February 2019, 18:14

    Jest alternatywa bez klamki.