Menu
Gildia Pióra na Patronite

Smutek słony spływający po policzku
I ta pustka przeraźliwa
I to czego się już nie ma
I to kogo już nie ma
Nie płacz…
Oni są
Tuż obok

1503 wyświetlenia
39 tekstów
1 obserwujący
  • dana1596

    11 June 2014, 11:46

    smutek, serce pęka...czyż są słowa pociechy? Tylko chyba, że są obok...
    Pozdrawiam