Menu
Gildia Pióra na Patronite

marlboro

smukły i blady
gdy tylko dotkniesz moich warg,
od razu jestem spokojna
ulatniasz się gdzieś
i zostawiasz mnie samą
powinnam była wiedzieć,
dostrzec te wszystkie ostrzeżenia
nie sądziłam,
że nie będę mogła żyć bez czegoś,
co zabija mnie
każdego dnia

„palenie i miłość są szkodliwe dla ciebie i ludzi w twoim otoczeniu - rzuć teraz”

- królowa pszczół

4091 wyświetleń
43 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!