Menu
Gildia Pióra na Patronite

w chmury .

Śmierć bywa straszna ,
lecz istnieje też w pięknie

Moja byłaby dobra ,
Twoją zastałabym obok w gniewie ,

Mimo , że życie jest darem od Boga
Dla mnie jest niczym kara sroga

Chcę więc zalecieć wysoko - w chmury
Dużo wyżej niż na najwyższe góry .

1521 wyświetleń
26 tekstów
0 obserwujących
  • 15 July 2012, 11:47

    ta

  • Gaia

    15 July 2012, 11:01

    Ikar też chciał
    ale może Tobie się uda