Menu
Gildia Pióra na Patronite

Smaki

Smakowałeś mi.
Czasem byłeś nieznośny jak cytryna.
Czasem błogi jak czekolada.
Czasem byłeś ostry jak rosyjska musztarda.
Czasem byłeś zwyczajnie jak chleb czy ziemniaki, ale ubóstwiałam wszystkie Twoje smaki.
Teraz chodzę głodna.

27 909 wyświetleń
332 teksty
2 obserwujących
  • czarna mamba

    25 August 2012, 10:43

    swietny...:)
    ps jam tez chodze glodna...