Menu
Gildia Pióra na Patronite

...::Modlitwa::...

Słyszysz tę ciszę ?
W niej Bóg przemawia.
Diabeł ją mąci
Szepcząc ukradkiem,
Kusi rozkoszą.

Trudno się skupić,
Gdy myśli gonią.
Dusza spragniona
Jakoś dyskretnie
Znajduje spokój.

Chwila sam na sam
Jak z Przyjacielem.
Z zesłaną łaską
Ruszam do boju
O swoje Niebo.

21 110 wyświetleń
173 teksty
45 obserwujących
  • Sol 8

    1 May 2011, 10:47

    :)) bardzo ładny i jak miło się czyta pozdrawiam milutko :))