Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie łatwo jest zapomnieć..

Słysze piosenke przy,której siedziałem z tobą
Bylaś taka szczęśliwa..!
Teraz gdy ją słysze wole nie wspominać.

2680 wyświetleń
8 tekstów
0 obserwujących
  • 15 March 2016, 18:22

    Tak to jest z piosenkami.

  • Iภғĭภĭтε βℓค¢қ

    27 January 2016, 22:53

    ..zapomnieć też można...wszystko jest możliwe... trzeba tylko chcieć...