Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Kryształy lodowe "

Słyszę je kolejny raz, ten trzask, trzask...
Uderzają jak kamienie o posadzkę, która błyszczy, niszcząc jej strukturę.
Kryształy lodowe potrafią roztrzaskać się w drobny mak - słony ich smak. Nie spijaj ich z posadzki marmurowej - dbaj o swoje zdrowie.

Właśnie tak tęsknię.

Sercem pękającym, łzy roniącym - czerwone krople krwi...
Może uda się Ci je pozbierać i skleić serce tęsknotą przepełnione.
Takie małe marzenie moje.
...

Z serii ' Ciernie serca '

281 972 wyświetlenia
2736 tekstów
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!