Menu
Gildia Pióra na Patronite

tylko zapamiętać

Słyszę jak wołasz mnie.
Trochę innym głosem.
Minęło trochę czasu, więc
Teraz wszystko zniosę.

perfumy, Te same
Pachną trochę inaczej.
Może mi się zdaje. nie...
To Twój zapach, raczej...

Czas zrobił już porządek w mojej głowie.
Minęło trochę lat..
Może coś mi powiesz?
Czy miałam dla Ciebie za dużo wad?

Wiem, Jesteśmy już za starzy,
by naprawiać cokolwiek.
Nic się już nie zdarzy...
wiem...
Miłość nie potrafi zdrowieć.

To już nie ta chwila sprzed laty.
Nic nie zmienimy zwykłym byciem.
Pozwolę sobie zapamiętać te daty..
Kiedy byłeś moim życiem.

Minę Cię, jak by nigdy nic nas nie łączyło.
Nie odezwę się, może w myślach... tylko.
Obiecaliśmy sobie...
miało zostać tak jak było.
Lecz widzę,
Że Życie strasznie Cię zmieniło.

Choć znam Twoje ciało bardzo dokładnie.
W środku masz obcą mi duszę.
We wspomnieniach czasem odnajdę Cię
poznawać na nowo
już nie chcę..

6790 wyświetleń
50 tekstów
3 obserwujących
  • Sol 8

    23 March 2011, 23:35

    Piękny :):) Pozdrawiam :):) zabieram :):)

  • 29 March 2010, 23:15

    bliskie memu sercu
    brak mi słów. chylę czoło.
    brawo!