Menu
Gildia Pióra na Patronite

chyba kocham....

Słów wielu nie potrzeba
kiedy szał pragnienia ogarnia nas ,
gdy mrok staje się gwiazdy blaskiem.
Każdy następny dzień jest wezwaniem
pamięci tęczą ,ekscytującym spotkaniem.
Rozumie i czuję w pieśni namiętności
twój smak i serca refren-
gdyż jesteś Różą w ogrodzie miłości,
błękitem nieba- poświatą księżyca.
Jesteś deszczem dającym życie,
oddechem słońca , pięknem przesłania
Cieszysz sobą rozdając promienie,
twego świetlistego zakochania.

14 017 wyświetleń
168 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!