Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cichutko

Słowiku malutki
Malutkie swoje skrzydełka
Rozłóż do lotu
Gdy twój śpiew zagościł w sercu
Nadzieję podaruj złamanej duszy
ona tak jak i ty kiedyś pofrunie
Gdy czas nadejdzie zabierzesz ja
Wraz z twoim pięknym śpiewem
Tam gdzie już nikt jej nie złamie
A łzy które wylewa staną się tęcza
Gdy po burzy zawsze wychodzi słońce

4899 wyświetleń
36 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!