Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

z czasem...

słowa wyczerpane leżą
u naszych stóp
myśli wynękane dogorywają
żadne nowe już nie rodzą się
nawet jeśli iskra zabłyśnie
do głosu nie dajemy jej dojść…
…mijamy (i-się)

2.02.2021, 15.00

33 825 wyświetleń
283 teksty
28 obserwujących